Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Inscripcions

Inscripció 10a Cursa Popular d'Abrera

5K

10 de juny de 2018 CAT | EN | ES

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Chip Timing S.L., amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció tant mateix, li podran ser enviades comunicacions informatives i comercials sobre productes, serveis i promocions de Chip Timing, S.L., i/o d'entitats relacionades amb aquest, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

Durant els esdeveniments esportius es podran prendre imatges dels participants, amb l'enviament del present formulari, el participant autoritza a Chip Timing S.L a utilitzar la seva imatge en publicacions i xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat.

En tot moment vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació enviant la corresponent comunicació al domicili del responsable del fitxer, carrer Robrenyo, 68 local, de Barcelona (08014).