Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Inscripcions

Inscripció II Bimbo Global Energy Race Badalona

3K

24 de setembre de 2017 CAT | EN | ES

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

Recorda: un participant, una inscripció!

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

En virtut de l'establert en la Llei LOPD 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les dades facilitades formaran part d'un fitxer responsabilitat de Grau Hollenstein & Associados, SL amb la finalitat de gestionar la seva participació en l'esdeveniment. 


Així mateix sol·licitem la seva autorització per a la cessió de les seves dades de caràcter personal a l'organitzador del mateix, GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIADOS, SL (Zona Vip Events), BIMBO i You First Sports amb la finalitat de remetre-li en un futur informació comercial i publicitària de les seves activitats, novetats, serveis i productes, de conformitat amb el qual estableix l'art. 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Informació i del Comerç Electrònic.

D'altra banda, informem que durant el transcurs de les activitats es podran realitzar enregistraments de vídeo o àudio en qualsevol format o suport que podran ser utilitzades en publicacions, webs, xarxes socials o qualsevol altre mitjà tant pel BIMBO i You First Sports com per Zona Vip Events amb finalitats informatives i sense reemborsament de cap tipus.


Vostè té el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a C/Electrònica, 19, 8C - 08915 Badalona o bé en el correu electrònic zonavipevents@zonavipevents.com.

 

Aviso legal

De acuerdo con la Ley LOPD 15/1999 y la LSSICE 34/2002, le informamos que los datos facilitados formarán parte de un fichero responsabilidad de Grau Hollenstein & Associados, SL con el fin de gestionar su participación en el acontecimiento. 

Así mismo solicitamos su autorización para la cesión de sus datos de carácter personal al organizador del mismo, GRAU  HOLLENSTEIN & ASSOCIADOS, SL (Zona Vip Events), BIMBO y You First Sports con el fin de remitirle en un futuro información comercial y publicitaria de sus actividades, novedades, servicios y productos, en conformidad con el artículo 21 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Información y del Comercio Electrónico.

Por otro lado, informamos que durante el transcurso de las actividades se podrán realizar grabaciones de vídeo o audio en cualquier formato o apoyo que podrán ser utilizadas en publicaciones, webs, redes sociales o cualquier otro medio tanto por BIMBO, You First Sports y Zona Vip Events con finalidades informativas y sin reembolso de ningún tipo.

Usted tiene el derecho de acceso, rectificación, cancelación u oposición, en los términos que establece la legislación vigente, dirigiéndose por escrito a C/Electrónica, 19, 8C - 08915 Badalona o bien en el correo electrónico zonavipevents@zonavipevents.com.