Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Inscripcions

Inscripció Cursa Nocturna de L'Hospitalet

5K

14 de abril de 2018 CAT | EN | ES

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

La Cursa Nocturna té una vessant solidària. El preu de la inscripció d’ambdues curses inclou la donació d’1 euro solidari, que es destinarà a un projecte de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

En compliment d'allò que s'estableix en l'article 5 de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades recollides en aquest suport resten incorporades en un fitxer automatitzat propietat de l'Ajuntament de L'Hospitalet amb la finalitat de gestionar i promocionar l'esdeveniment esportiu en el qual us heu inscrit, o d'altres similars desenvolupats per aquesta institució. Així mateix, vostè accedeix, tret que ho comuniqui, a la cessió de les seves dades a l'Ajuntament de L'Hospitalet i a Zona Vip Events amb l'objecte de què li remetin informació sobre les seves activitats i/o productes. En qualsevol moment podeu exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició davant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de L'Hospitalet de Llobregat (carrer de Girona 10, baixos) i a l'adreça del Responsable del fitxer GRAU HOLLENSTEIN & ASOCIADOS, S.L. c/ Electrónica Nº19 Piso 8C Badalona 08915 a zonavipevents@zonavipevents.com.