Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Inscripcions

Inscripció Marató del Mediterrani

Mitja

22 de octubre de 2017 CAT | EN | ES

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

1€ de cada inscripció es destina a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

En virtut de l'establert en la Llei LOPD 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les dades facilitades formaran part d'un fitxer responsabilitat de Grau Hollenstein & Associados, SL amb la finalitat de gestionar la seva participació en l'esdeveniment. 

Així mateix sol·licitem la seva autorització per a la cessió de les seves dades de caràcter personal a l'organitzador del mateix, GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIADOS, SL (Zona Vip Events), Ibercaja i Ànecblau amb la finalitat de remetre-li en un futur informació comercial i publicitària de les seves activitats, novetats, serveis i productes, de conformitat amb el qual estableix l'art. 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Informació i del Comerç Electrònic.

D'altra banda, informem que durant el transcurs de les activitats es podran realitzar enregistraments de vídeo o àudio en qualsevol format o suport que podran ser utilitzades en publicacions, webs, xarxes socials o qualsevol altre mitjà tant per Ànecblau, Ibercaja i Zona Vip Events amb finalitats informatives i sense reemborsament de cap tipus.


Vostè té el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a C/Electrònica, 19, 8C - 08915 Badalona o bé en el correu electrònic zonavipevents@zonavipevents.com.