Inscripcions

Inscripció MITJA MARATÓ Ciutat de Vilanova

21k

17 de desembre de 2017 CAT | EN | ES

Inscripció:
10,5K - Run 21k - Run

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de dades Personals, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Chip Timing S.L., amb la finalitat de cursar aquesta sol·licitud d'inscripció tanmateix, li podran ser enviades comunicacions informatives i comercials sobre productes, serveis i promocions de Chip Timing, S.L., i/o d'entitats relacionades amb aquest, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

Autoritza a Chip Timing S.L. a cedir  la totalitat de les dades dels inscrits a l'Organització de la MMCV, les quals quedaran registrades al fitxer propietat de l'Organització de la MMCV.

Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada i, autoritza a l’Organitació de la MMCV a publicar les seves dades al llistat d’inscrits i a cedir les seves dades a la Diputació de Barcelona als efectes d’elaborar la classificació general del Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i procedir al lliurament de premis.

Durant els esdeveniments esportius es podran prendre imatges dels participants. Amb l'enviament del present formulari, el participant autoritza a Chip Timing S.L i a l'Organització de la MMCV a utilitzar la seva imatge en publicacions i xarxes socials pertanyents a la companyia, premsa, web de la Diputació de Barcelona, edicions i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat.

En tot moment vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació enviant la corresponent comunicació al domicili del responsable del fitxer, carrer Robrenyo, 68 local, de Barcelona (08014).