Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Inscripcions

Inscripció Mitja Marató de Sitges

10k

14 de gener de 2018 CAT | EN | ES

1

Omplir dades

2

Confirmar

3

Pagament

4

Comprovant
2

- En cas de menor sense DNI, deixeu el camp en blanc

D'acord amb el que s'estableix a l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals incloses en aquest formulari seran incorporades al fitxer "Dades Mitja Marató Sitges" titularitat de l'Ajuntament de Sitges, amb la finalitat de gestionar les inscripcions, classificacions, certificacions i qualsevol informació relacionada de la prova a la qual s'inscriu. Les seves dades seran tractades per Eduard Terrado Pablo com a "encarregat de tractament" per a la gestió pròpia de l'entitat en aquest esdeveniment esportiu i sempre sota les directrius del responsable del fitxer: Ajuntament de Sitges.

Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada i, autoritza a l'Ajuntament a publicar les seves dades al llistat d'inscrits i a cedir les seves dades a la Diputació de Barcelona als efectes d'elaborar la classificació general del Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i procedir al lliurament de premis. Al mateix temps, accepta les regles generals per als participants del Challenge de Mitges Maratons, Gran Premi Diputació.

Així mateix, autoritza i cedeix les seves imatges perquè puguin aparèixer publicades a la pàgina web de cada cursa, web de la Diputació de Barcelona i altres webs relacionades o qualsevol altre mitjà de difusió, incloses les xarxes socials, sense cap limitació temporal.

Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació de les dades i oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent, adreçant-vos per escrit al Registre General del responsable del fitxer: Ajuntament de Sitges, carrer Nou, 12 de Sitges.

Vostè accedeix, tret que ho comuniqui a la cessió de les seves dades a l'organitzador Zona Vip, Ànecblau, Corriendovoy i a BBVA amb l'objecte de què li remetin informació sobre les seves activitats i/o productes. En relació al BBVA, vostè té el dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent. Tant com a l'adreça de correu electrònic zonavipevents@zonavipevents.com. També al C. C. Ànecblau a la següent direcció: Avda. del Canal Olímpic 24, oficines de gerència o enviant un correu electrònic a: anecblau@anecblau.com.

Vostè té el dret d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent, dirigint-se per escrit a qualsevol de les adreces abans esmentades.