Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continues navegant, estàs acceptant la nostra política de cookies

Article 1 (Limitacions)

Els termes de servei s’apliquen els termes de tots els serveis prestats en aquest lloc per Chip Timing. S.L. Els usuaris d'aquest servei poden utilitzar el servei d'acord amb els termes especificats.

A més de les Condicions d'ús esmentades en aquest document, les regulacions especificades (incloent-hi ajuda i notes) constitueixen part dels Termes de Servei.

Article 2 (Compte)

Alguns serveis dels Llocs de Chip Timing, S.L., S.L. permeten o requereixen que l'usuari creï un compte per poder gaudir dels seus serveis. L'usuari accedeix a proporcionar, mantenir i actualitzar informació personal completa, autèntica, precisa i actual segons es sol.licita en els nostres processos de registre (les "Dades de registre"). L'usuari acorda no suplantar a cap persona o entitat i no falsificar la seva identitat o afiliació amb cap persona o entitat, inclòs l'ús del nom d'usuari, la contrasenya o qualsevol informació del Compte d'una altra persona, o el nom, aparença, veu, imatge o fotografia d'una altra persona. Així mateix, l'usuari accedeix a notificar-nos de forma immediata a info@championchip.cat qualsevol ús no autoritzat del seu nom d'usuari, contrasenya o una altra informació del seu compte, o qualsevol infracció de seguretat de la qual tingui coneixement i que impliqui a qualsevol Lloc de Chip Timing, S.L., S.L. o estigui relacionada amb ell.

Un compte únic s'emetrà a cada usuari i serà aquest qui assumirà tota la responsabilitat per gestionar una contrasenya per al seu compte. Tant mateix, queda prohibida la transferència o préstec de compte.

Important: Es recomana la utilització d’ una combinació alfanumèrica per a la contrasenya, de manera que sigui difícil d'endevinar i millori la seguretat en l’accés.

En el cas del compte que s'utilitzi incorrectament i com a conseqüència de les accions de l'usuari, Chip Timing, S.L. no serà responsable en cap cas pels danys i perjudicis que pugui ocasionar a tercers.

Article 3 (Conducte)

Chip Timing, S.L. pot suspendre o finalitzar el compte d'un usuari i la possibilitat d'utilitzar un Lloc de Chip Timing, S.L., S.L. o qualsevol de les seves parts a causa d'un incompliment d'aquestes Condicions d'ús o de qualsevol terme especial relacionat amb un servei concret.

La següent és una llista d'actuacions No permeses en la utilització d’aquest servei i que podran ser causa de suspensió del servei:

 • Donar detalls de registre fals d'usuari.
 • Quan l'usuari, després del seu registre, no utilitza el servei durant un cert període de temps.
 • Quan l’ usuari intenta accedir al servei fora de l’ús normal i sense utilitzar un navegador web.
 • Quan l’ usuari publica una gran quantitat de sol·licituds a aquest lloc, i genera càrrega en el sistema.
 • L'ús no autoritzat d'un altra ID d’aquest lloc web o contrasenya.
 • Un acte equivalent a l'accés no autoritzat o per causa i formació d'esquerdes de seguretat.
 • Actes il·legals.
 • Un acte que impliqui qualsevol delicte.
 • Un acte que violi els drets de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets d'autor i de patents.
 • Els actes que pertorbin l'ordre públic i la moral.
 • Fets que s'interpreten com un comportament socialment inadequat.
 • Quan Chip Timing, S.L. jutja un acte com inapropiat, etc.
 • Quan l'usuari incompleixi els Termes de Servei.

Article 4 (Seguretat de la Informació)

Chip Timing, S.L. presta la màxima atenció a la seguretat de la informació registrada amb el servei.

En el procés de registre com a Usuari, haurà de triar una contrasenya. Com a Usuari és responsable de mantenir la confidencialitat d'aquesta contrasenya, així com de totes les activitats que ocorrin en la sessió iniciada amb el seu nom d'usuari i contrasenya. L'Usuari es compromet a notificar a Chip Timing, S.L. al més aviat possible l'ús no autoritzat del seu nom d'usuari i contrasenya o qualsevol altra fallada en la seguretat. Chip Timing, S.L. no serà responsable pels danys o pèrdues que es poguessin originar a causa del no compliment d'aquesta obligació per la seva banda.

Article 5 (Responsabilitat de l'usuari)

L'Usuari es compromet a utilitzar els serveis oferts per Chip Timing, S.L. de conformitat amb la legislació vigent, les presents Condicions Generals i les Condicions Particulars que es poguessin concretar, si escau, per a certs serveis i altres avisos, i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptades i l'ordre públic.

L'Usuari és l'únic responsable de la informació continguda en el seu perfil personal, així com de la informació personal proporcionada a través dels diversos mitjans de comunicació amb altres usuaris que es proporcionen a la web, havent de ser conscient de la possibilitat de visionat dels mateixos per part de tercers. 

L'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels serveis oferts per Chip Timing, S.L. amb finalitats il·lícites, o que perjudiquin els drets i interessos de la resta d'Usuaris, de tercers, o de Chip Timing, S.L. com responsable d’aquest lloc web.

L'Usuari serà l'únic responsable de qualsevol acte il·lícit o inclòs en els anteriors casos esmentats.

Article 6 (Contingut del Servei)

Els serveis que Chip Timing, S.L. posa a la disposició dels Usuaris tenen caràcter gratuït, excepte possibles Comptes Premium de valor afegit en les quals l'usuari haurà d'abonar el seu import per poder gaudir de noves funcionalitats. Aquests serveis Premium seran opcionals i es publicitaran en cada cas per que sigui l’usuari en que determini si vols ampliar els seus serveis o manté en Compte inicial amb caràcter gratuït. Chip Timing, S.L. es reserva el dret a poder modificar les tarifes de serveis Premium si fos necessari, la qual cosa seria comunicada degudament a aquells usuaris als quals els afectés el canvi de tarifa.

Chip Timing, S.L. podrà modificar el contingut de servei segons convingui amb l’objectiu de millorar les prestacions. Quan modifiquem el contingut del servei, l’usuari disposarà de 30 dies d'antelació establerts abans de l’activació de qualsevol canvi.

Chip Timing, S.L. podrà interrompre el servei segons convingui amb l’objectiu de millorar les prestacions. Quan s’interrompi el servei, l’usuari disposarà de 30 dies d'antelació establerts abans de la terminació.

Article 7 (Esmena etc. dels Termes de Servei i contingut)

Chip Timing, S.L. pot modificar les condicions de servei sense previ avís. Quan les condicions canviïn, no es notificarà a l'usuari de forma individual així que si us plau assegura't de revisar els últims Termes i Condicions d'ús d'aquest lloc amb regularitat.

Les esmenes entren en vigor a partir del moment en què es mostren en aquest lloc.

El contingut dels serveis prestats en aquest lloc podrà ser modificat, completat o eliminat sense previ avís.

Chip Timing, S.L. no garanteix:

 • L'absència d'errors o defectes al programari i en els continguts oferts en aquest lloc web.
 • L'absència de virus i/o qualsevol altre tipus de component nociu tant en aquest lloc web com en els servidors encarregats del seu manteniment.
 • La total eficàcia sobre les mesures de seguretat adoptades per Chip Timing, S.L.

Article 8 (Administració Idioma)

Aquestes Condicions del servei es proporcionen exclusivament en català.

Article 9 (Disposició addicional)

Data de la Constitució i l'efecte 1 març 2015